» Nyheder » Nye tiltag i Jels IF Gymnastik
Del side:
Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 01
Luft: 11,0°
Vand: 9,2°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

27. august 2024, kl. 19:10

Nye tiltag i Jels IF Gymnastik

Når vi rammer uge 38, starter Jels IF Gymnastiks børnehold Tumlingemix, Micromix, Turbomix (pga. skolearrangement starter Turbomix først i uge 39!) og Juniormix helt som de plejer. Alle med base i Thorhallen. Alle instruktører er klar til at tage imod nye og erfarende gymnaster til en ny og spændende sæson - som skal arbejde henimod forårsopvisningen den 1. marts 2025.

Ugen forinden - nemlig torsdag den 12. september starter der et helt nyt hold op, JØR-mix - et samarbejde mellem Jels, Øster Lindet og Rødding. Holdet er for 7. - 10. klasse og kommer til, at have den ugentlige træning i Rødding Centret med trænere fra de tre foreninger.

Der er planlagt to weekendtræninger, som skal afholdes henholdsvis i Øster Lindet og Jels. Holdet er for både drenge og piger, og tilbyder både rytme og spring. Til de første prøvetræninger, er der mulighed for at prøve det hele af.

Til foråret skal man opvise til de tre foreningers lokal opvisning, og så er der planer om at deltage til nogle forårsopvisninger i DGI sydvest området.

Et andet nyt tiltag er konceptet "Slow Motion", som skal træne i Foreningshuset torsdage fra kl. 20.00 - 21.00. Det starter ligeledes i uge 38 - den 19. september. Charlotte, som er instruktør, skriver følgende om "Slow Motion":

Slow Motion-holdet byder på en anderledes træningsoplevelse. Det er ikke her du kommer til at svede. I stedet for får du mulighed for at arbejde med din krops bevægelighed, led og musklers smidighed, balance og dit nervesystem får ro på til gavn for både krop og hoved. Både krop, hjerne og mindset vil blive udfordret.

Holdforløbet er for dig, der føler dig tung og usmidig i kroppen eller har brug for at komme fra hovedet og ned i kroppen eller gerne vil i gang med at være mere fysisk aktiv. Er du under genoptræning efter skade eller sygdom vil du også kunne få gavn af holdet. Holdet for både mænd og kvinder - og det er IKKE yoga.

Medbring selv træningsmåtte, håndklæde og evt. let tæppe, da hver gang afsluttes med afslapning.

I uge 43 starter gymnastik-afdelingen op med to helt nye hold. Trampolin Fitness, med træning henholdsvis tirsdag og torsdag fra kl. 19.00-20.00 på 1. sal i Thorhallen. Her vil Tenna, Anne-Mette og Arne få pulsen op til Trampolin Fitness. De har netop været på kursus og glæder sig til at komme i gang med at træne sammen med jer.

De siger om trampolin fitness at alle kan være med uanset køn, alder, erfaring - da man selv kan regulere intensiteten. Det er mere skånsomt for leddene, end mange andre træningsformer og så er det skidesjovt. Det træner både din kondition, smidighed, stabilitet og styrke - så kom og prøv.

For at der er trampoliner nok er der tilmelding til prøvegangen i uge 43. Du kan tilmelde dig til prøvegangen lige her og det er gratis at tilmelde sig. Fra uge 44 skal man så igen tilmelde (og betale) for at deltage.

Gymnastik-afdelingen har også fitness holdtræning på 1. sal i Thorhallen. Der starter nye hold i uge 36 af både Dance Fitness og de to Crossgym-hold.

De morgenfriske træner Crossgym både tirsdag og torsdag morgen - de starter træningen kl. 06.00 - 06.45, og Anette anbefaler at man kommer 10 min. før.

Henriette tænder musikken og er klar til Dance Fitness hver onsdag fra kl. 19.00 - 20.00. Alle, som har lyst til at bevæge sig til musik, kan være med, uanset alder og niveau.

Crossgym aftenholdet træner både tirsdag og torsdag aften fra kl. 19.00 - 20.00. Randi og Rasmus er klar til styrke og konditionstræning, krydret med brug af spinningcyklerne. Alle er velkomne.



Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

31/10: Brandværn-BANKO
04/11: BANKO
07/11: Brandværn-BANKO

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

18/09: STJÅLET MTB M...
05/05: Temperaturmål...
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

11/08: Jels Vin
31/07: Gasflaske

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

03/10: Lejlighed til...
22/09: Landejendom i...
05/09: Er du pårøre...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]