» Nyheder » Gymnaster kan snart slå flikflak igen
Del side:
Få nyhederne på mail
Fredag kl. 04
Luft: 2,2°
Vand: 6,9°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

3. september 2020, kl. 14:46

Gymnaster kan snart slå flikflak igen

Jels IF's gymnastikafdeling har sommeren over arbejdet med at få lavet programmet, til den kommende gymnastiksæson, og i den netop overståede weekend skulle der gerne være en folder med holdoversigt i postkasserne rundt om i Jels.

"Med baggrund i den verdensomspændende COVID-19 pandemi og den nedlukning af Danmark som den medførte, har vi ventet med spænding på, om vi kunne starte op her i uge 38 som planlagt", fortæller Susan Rasmussen, formand for Jels IF’s gymnastikafdeling.

Gymnastikafdelingen nåede lige akkurat at gennemføre forårets opvisning inden Danmark lukkede ned, men de fleste hold måtte desværre aflyse den sidste træning og sæsonafslutning, så instruktørerne glæder sig virkelig til at komme i gang og se alle gymnasterne igen.

DGI har udarbejdet et sæt retningslinjer og bestyrelsen har sammen med instruktørerne lagt en plan for, hvordan de kan få de ugentlige træninger til at fungere forsvarligt for alle. Det bliver anderledes for alle og de første par gange skal nok bruges på, at finde ud af hvor lang tid det tager at vaske redskaberne af og sørge for alle børnene vasker hænder før og efter træning.

"Der skal bl.a. være fire kvadratmeter pr. gymnast, men hallen er stor, så der er plads til alle vores gymnaster. Forældre vil skulle blive udenfor selve hallen og vi vil registre deltagerne fra gang til gang af hensyn til smittesporing. Vi tager det naturligvis meget alvorligt, men gør også vores bedste, for at det skal være sjovt at gå til gymnastik - også på en forsvarlig måde", forklarer Susan Rasmussen.

Gymnastikafdelingen tilbyder i går gymnastik på seks hold. Fem af holdene laver gymnastik i hallen, og det sidste hold, Helteyoga, kommer til at benytte et lokale på 1. sal ved Jels Motel & Sportscenter. Da afdelingen har manglet frivillige, specielt til springmodtagningen, er der ændret lidt i aldersopdelingen på tre af holdene. Det har også givet anledning til at give næsten alle hold nye navne.

Et af de seks hold er kvindeholdet, som er tilbage på programmet - denne gang er det ikke søndag aften, men derimod tirsdag aften, hvor kvinder i alle aldre kan mødes omkring rytmegymnastikken. To instruktører har meldt sig på banen og som noget nyt skal der også arbejdes med store bolde.

Du kan læse om alle hold og se træningstider på www.jels-if.dk. Alle hold starter op i uge 38 og der er to prøvegange på alle hold - på nær Helteyoga. Her er der en begrænsning på 10 "helte" på hvert af de to hold.



Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

26/04: Jels Genbrug
27/04: Tennissportens...
29/04: Sjov Motion SÃ...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

24/04: Billetter til...
04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]