» Nyheder » 25 år med gymnastik - en dag mange vil huske
Del side:
Få nyhederne på mail
Torsdag kl. 17
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

27. marts 2018, kl. 09:52

25 år med gymnastik - en dag mange vil huske

Jels IF's gymnastikafdeling havde 25 års jubilæum i år. Det blev fejret med en stor jubilæumsopvisning lørdag den 3. marts, hvor over 600 gymnaster var på gulvet.

Dagen startede tidligt, der skulle pyntes op i hallen og rundt i byen skulle flagalléen sættes op. Flagalléen var udlånt af Jels Borgenforening, det vil gymnastikforeningen gerne takke for. Inde i hallen var der foruden travlheden med balloner i snor og stole til de mange gæster også travlt med at øve instruktør-serie der skulle øves en gang eller to. Bag kulisserne var der juice fra SuperBrugsen og forældre der havde bagt kage - det skal der også lyde en stor tak for.

"Årets opvisning var den største opvisning i de 25 år - over 600 gymnaster var på gulvet og det er ikke set før. Det var en stor satsning med de meget store gæstehold - deres redskaber fylder meget, og kan skabe panik på det efterfølgende hold", fortæller Susan Rasmussen, formand for Jels IF's gymnastikafdeling.

Gennem årene har der været rigtig mange flotte opvisninger - ingen tvivl om det - men jubilæumsopvisningen ligger helt i toppen hvad gymnastik angår, og en helt sikker vinder, når vi snakker tidsplan, styr på redskaberne og almen gennemførsel.

Dagen kunne ikke gennemføres uden alle de frivillige instruktører, som år var iklædt nyt tøj, som Jels IF's sponsorudvalg har betalt størstedelen af - det vil gymnastikafdelingen gerne sige tusind tak for. Sluttelig vil gymnastikafdelingen sige en stor tak til alle dem - yder som nyder og giver som tager - i var med til at skabe den ønskede fest.

Jels IF's gymnastikafdeling ønsker alle et godt forår og en god sommer, og minder om at den traditionelle gymnastiksæson starter op igen i uge 38 og at der lige nu lægges sidste hånd på et nyt sommergymnastik tiltag - hold øje med jels-if.dk for mere information omkring dette.



Kilde: Jels IF


Kommende aktiviteter

18/04: Sjov Motion Sp...
22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg Tandlægerne i Jels´ website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...
21/01: Barnepige

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]