Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

4. september 2017, kl. 10:44

Nye Jels-mestre i golf blev fundet

I går eftermiddags blev jels.dk Invitational - Jels-mesterskabet i golf afgjort. 27 lokale golfere havde sat hinanden stævne på Royal Oak Golf Clubs smukke bane. Vejret vidste sig fra sin bedste side og resultaterne blev som følger.

I damerækken vandt Anette Schultz med 32 point. Pia Mortensen kom ind på 2. pladsen med 27 point, samme pointantal som Marianne Hansen på 3. pladsen. I herrerækken vandt Patrick Kryger Retz med 37 point. Dennis Kryger Sørensen kom ind på 2. pladsen med 36 point, samme pointantal som Benny Kryger Sørensen på 3. pladsen.

I løbet af golfrunden var der indlagt konkurrencer om at komme nærmest flaget på par 3 hullerne. På hul 4 vandt Henning Laugesen med 3,56. På hul 6 vandt Jørgen Schultz med 2,00 meter. På hul 10 vandt Benny Kryger Sørensen med 3,55 meter. På hul 14 vandt Orla Sørensen med 12,43 meter. På hul 8, som er et par 4 hul, skulle deltagerne se hvem der kunne komme nærmest flaget i 2. slaget. Det blev Jørgen Schultz med 1,53 meter.

Arrangørerne vil gerne takke følgende sponsorer for alle de fine præmier: Danske Bank, EDC Kronholm og Slangerup i Vamdrup, Golf Club Hof Berg, Ingemarie & Kjeld Kryger, Jels Blikkenslagerfirma, Jels Motel & Sportscenter, Lastein Interiør, Mariannes Blomster & Gaveshop, PN Maskiner A/S, Pro-Plan Interaktiv A/S, Restaurant Royal Oak, Royal Oak, Royal Oak Pro Shop, Salon Scoop, SuperBrugsen, Sydbank ved Fam. Laugesen, Tusindfryd og Weltz Massage.