» Foreningslivet » Jels Antenneforening
Del side:
Få nyhederne på mail
Lørdag kl. 06
Luft: 7,5°
Vand: 3,6°
Læs mere om Jels IF her
Læs om Jels Lokalråds planer for Jels her

Jels Antenneforening

Navn:
Jels Antenneforening
Adresse:
Kløvervej 11, Jels
Postnr./by:
6630 Rødding
Telefon:
74 55 21 52
E-mail:
info@jels-net.dk
Webside:
www.jels-net.dk

I dag er det næsten en selvfølge, at der er mulighed for tilslutning til en fællesantenne. Sådan var det ikke i 1970, da Jels Antenneforening blev startet. Dengang havde man en TV antenne på næsten alle hustage. Det pyntede ikke og var også ret dyrt. Mange havde kun mulighed for at se Dansk TV og så et Tysk program (ARD). Tyskland var begyndt at sende to programmer på UHF (ZDF og Tysk program 3). Dette krævede yderlig en antenne, som endda helst skulle sidde ekstra højt.

Dette førte til oprettelsen af Jels Antenneforening. I starten kunne anlægget kun fordele 3 TV og 6 Radio programmer og dækkede kun området omkring Klovtoftkvarteret. Anlægget er siden blevet udvidet til at dække hele byen indenfor Haderslevvej og Koldingvej. Anlægget er desuden løbende blevet moderniseret, så det i dag lever op til de nyeste krav dvs. fuldt UHF duelig og returvej for Internet adgang.

Vi tilbyder alle tv-kanaler i digital skarp kvalitet, de fleste af dem nu også i HD kvalitet, der betyder bedre billeder med flere detaljer. De digitale kanaler sendes ukodet og koster ikke ekstra, uanset hvor mange tv-apparater eller video-optagere du har.

Der kan vælges mellem grundpakke, mellempakke, og fuldpakke . Via Play følger med uanset pakkevalg. Der kan derudover tilvælges, ekstra programmer til pakkerne og TV2 Play. Alle programmer der abonneres på kan tillige ses på Web TV (mobil, iPad og PC). Programudvalget kan ses på www.jels-net.dk.

Internet adgang kan bestilles ved antenneforeningen på hjemmesiden, og der tilbydes hastigheder fra 100 Mbit til 1.000 Mbit.

Se mere om Bredbånd og telefoni på www.jels-net.dk.



Kommende aktiviteter

22/04: BANKO
23/04: Sjov Motion Vo...
26/04: Jels Genbrug

» Flere aktiviteter
Seneste debatter

17/03: Temperaturmål...
15/11: vi mangler kiwi
29/12: Postnummer

» Flere debatter
Besøg PN Maskiners website her
Seneste lopper

04/04: Fitnes trampol...
24/03: BRIO togbane
26/02: Pallerammer sÃ...

» Flere lopper
Jels - Nyheder, billeder og debat på Facebook
Seneste opslag

19/04: Havemand
26/02: Havemand
07/02: 1,sals lejligh...

» Flere opslag
Copyright © 2002-2024 Jels.dk - CVR 43 82 26 75. Alle rettigheder forbeholdes.
[ Kontakt Jels.dk | Copyright & rettigheder ]